aangesloten bij
De Nieuwe Oost

De komende tijd verschijnt er weer allerlei moois op ons literaire platform Notulen van het Onzichtbare. Een aantal must reads:

de Literaire Blacklist van Joris van Casteren, de opname van Staat van het Verhaal met Raoul de Jong, een kijkje achter de schermen bij boekblogger World Of A Bookworm Blog, een samenwerking tussen schrijver Hemel van Rossum en codekunstenares Sandra Golubjevaite (bedacht door stagiair Mel Kikkert) en op Wereldvluchtelingendag de resultaten van het Vergezichtenfestival. Houd de Notulen in de gaten!

We zijn heel benieuwd wat jij van het online literaire platform vindt. Vertel jij het ons? In een korte enquête van maximaal tien minuten vragen we je naar jouw mening over onder meer de inhoud van de artikelen, het gebruiksgemak, het ontwerp en de algehele indruk. Onder de inzenders verloten we twee keer een boekenpakketje met de chapbooks van Jordi Lammers en Laurens van de Linde en de Losbladige Notulen.

 >> Naar de vragenlijst! <<

 

MEER NIEUWS

Potretten van de deelnemers van de Afstudeerprijs 2022. Bovenste rijn v.l.n.r.: Mila Haak, Wietse Leenders, Tine Tabak. Onderste rij v.l.n.r:

Wie wint de Afstudeerprijs 2022?

Voor de achtste keer op rij reikt Wintertuin de Afstudeerprijs uit aan de student met het beste afstudeerproject. Met deze prijs geven wij aandacht aan een nieuwe lichting schrijvers en makers.

Het CELA-team poseert en kijkt omhoog naar de camera die hen van bovenaf fotografeert.

CELA was in Madrid!

Van 9 tot 14 mei kwamen 79 vertalers, 30 schrijvers, 6 literair professionals en 11 partners uit 10 landen in Europa samen in Madrid.

Erik Peters staat op een toneel, voor een beamer, en praat in een microfoon.

CELA’s nieuwe, meertalige publicatieplatform is live!

CELA’s nieuwe, meertalige, digitale publicatieplatform is online; met honderden teksten, geschreven en vertaald door CELA-talenten.