aangesloten bij
De Nieuwe Oost

De komende tijd verschijnt er weer allerlei moois op ons literaire platform Notulen van het Onzichtbare. Een aantal must reads:

de Literaire Blacklist van Joris van Casteren, de opname van Staat van het Verhaal met Raoul de Jong, een kijkje achter de schermen bij boekblogger World Of A Bookworm Blog, een samenwerking tussen schrijver Hemel van Rossum en codekunstenares Sandra Golubjevaite (bedacht door stagiair Mel Kikkert) en op Wereldvluchtelingendag de resultaten van het Vergezichtenfestival. Houd de Notulen in de gaten!

We zijn heel benieuwd wat jij van het online literaire platform vindt. Vertel jij het ons? In een korte enquête van maximaal tien minuten vragen we je naar jouw mening over onder meer de inhoud van de artikelen, het gebruiksgemak, het ontwerp en de algehele indruk. Onder de inzenders verloten we twee keer een boekenpakketje met de chapbooks van Jordi Lammers en Laurens van de Linde en de Losbladige Notulen.

 >> Naar de vragenlijst! <<

 

MEER NIEUWS

CELA’s nieuwe, meertalige publicatieplatform is live!

CELA’s nieuwe, meertalige, digitale publicatieplatform is online; met honderden teksten, geschreven en vertaald door CELA-talenten.

De Nieuwe Oost: van productiehuis naar netwerkorganisatie

De drie disciplines – theater en dans in Arnhem, muziek in Deventer en literatuur in Nijmegen – krijgen meer ruimte voor een eigen profiel.

CELA was in Madrid!

Van 9 tot 14 mei kwamen 79 vertalers, 30 schrijvers, 6 literair professionals en 11 partners uit 10 landen in Europa samen in Madrid.