aangesloten bij
De Nieuwe Oost

Bij Wintertuin houden we ons bezig met schrijven en verhalen. Wij begeleiden beginnende schrijvers bij het maken van nieuwe verhalen, het geven van optredens en het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Wij bedenken projecten waarin verhalen een centrale rol spelen en organiseren literaire events en festivals. Kom jij ons hierbij helpen?

Wij zoeken stagiairs (x/v/m) die ons komen ondersteunen bij het maken van onze programma’s, in de publiciteit, productie en bij het project CELA. Startmoment, duur van de stage en vaste werkdagen worden in onderling overleg bepaald. Je kunt je reactie in de vorm van een motivatie (de vorm staat vrij: verras ons met een brief, video of iets anders!) en cv met relevante ervaring sturen naar info@wintertuin.nl. We ontvangen je reactie graag uiterlijk 20 juni. De gesprekken vinden plaats in de eerste week van juli.

Bekijk de vacatures via onderstaande links:

STAGE PROGRAMMA & PRODUCTIE

STAGE PUBLICITEIT & MARKETING

INTERNSHIP INTERNATIONAL PROJECTS

MEER NIEUWS

Enquête Notulen van het Onzichtbare

In een korte enquête van maximaal tien minuten vragen we je naar jouw mening over onder meer de inhoud van de artikelen, het gebruiksgemak, het ontwerp en de algehele indruk.

Maak kennis met de nieuwe taal van Zwolle

De afgelopen maanden sprak kunstenaar Ahilan Ratnamohan inwoners van Zwolle die het Nederlands als tweede taal hebben. Samen maakten zij een nieuwe taal voor de stad.

Zomereditie Vitamines voor de Geest

Met Vitamines voor de Geest brengen we kunst en cultuur tot achter de voordeur.