aangesloten bij
De Nieuwe Oost

Vers van de pers: een bundel vol verhalen geschreven door (buurt)bewoners van woonzorgorganisatie Park Zuiderhout in Teteringen.

In een reeks bijeenkomsten tekenden ze hun eigen verhalen op: tien bewoners van woonzorgorganisatie Park Zuiderhout in Teteringen. Onder begeleiding van schrijvers Koen Frijns en Elske van Lonkhuyzen schreven en herschreven ze hun teksten. De beste teksten zijn samengebracht in een bundel, met verhalen over reizen, werk en jeugdherinneringen. Benieuwd? Op Notulen van het Onzichtbare lees je een preview.

MEER NIEUWS

Deelnemers van de Schrijfwerkplaats staan en zitten verspreid door de ruimte en poseren statisch voor de foto. Onderling wordt anderhalve meter afstand gehouden.

Schrijfwerkplaats Deventer start op 3 november

Kom verhalen, gedichten of columns schrijven. In het Nederlands. Je krijgt hulp van een professionele schrijver: Esther Sprikkelman. Je beste teksten verschijnen in een boekje.

Fragment van de cover van 'Iedereen heeft buren'. Twee getekende figuurtjes bevinden zich in verschillende gebouwen, in een gele/oranje/groene achtergrond, en kijken naar elkaar.

Bundelpresentatie: Schrijfwerkplaats Rotterdam

Kom op 30 september naar de Rotterdamse bibliotheek voor de bundelpresentatie van Wintertuins Schrijfwerkplaats.

Groep afstudeerders van de Afstudeerprijs, op de rug gefotografeerd, zet zich schrap voor een buiging, terwijl ze een staande ovatie krijgen van het publiek.

Festival in Arnhem en Nijmegen over nieuwe schrijvers, nieuwe verhalen en nieuwe vertelvormen

Houd de laatste vrijdag en zaterdag van oktober vrij in je agenda, want deze twee festivaldagen wil je niet missen.