Met Vitamines voor de Geest brengen we kunst en cultuur tot achter de voordeur. De Vitamineboekjes vallen vier keer per jaar bij duizenden ouderen uit het hele land op de mat. Kruiswoordpuzzels? Die komen er niet in.

Editie 12: wat betekent geluk voor u? Misschien zijn het de kleine dingen in het leven die illustrator Mette Davis in haar kleurplaat heeft verwerkt. Of het lachende gezicht van de kurkentrekker van Alessandro Mendini, de architect van het Groninger Museum. Hoe was dat voor Vincent van Gogh toen hij het schilderij ‘De slaapkamer’ maakte? Ieder mens heeft een eigen levensverhaal en dat staat centraal in deze Vitamines voor de Geest. Met opdrachten van o.a. het Van Gogh Museum en het Groninger Museum.

De boekjes kunnen per stuk besteld worden of in grotere aantallen via deze link. Ook is het mogelijk om een abonnement af te sluiten waarbij vier keer per jaar het boekje op de mat valt.

Vitamines voor de Geest is een samenwerking van Vitalis WoonZorg Groep, Volle-Kracht en Wintertuin.

MEER NIEUWS

Xillan Macrooy zingt op het podium en begeleidt zichzelf op de gitaar.

Typhoon coacht De Nieuwe Oost-makers bij het vertellen van hun persoonlijke verhaal

Hoe vertolk je als artiest je verhaal aan een publiek? Vier makers gingen tijdens Each One Teach One aan de slag met deze vraag.

Het publiek luistert naar een voordracht tijdens festival Nieuwe Tijd

Dit was Nieuwe Types | Nieuwe Tijd 2022

Op 28 en 29 oktober vond het tweedaagse festival Nieuwe Types | Nieuwe Tijd plaats in Arnhem en Nijmegen. Het festival stond in het teken van nieuwe schrijvers, nieuwe verhalen en nieuwe vertelvormen. Geniet samen met ons na!

Erik Peters staat op een toneel, voor een beamer, en praat in een microfoon.

CELA’s nieuwe, meertalige publicatieplatform is live!

CELA’s nieuwe, meertalige, digitale publicatieplatform is online; met honderden teksten, geschreven en vertaald door CELA-talenten.